Categories
WEEKBLADEN

RK WEEKBLADEN #48

morsdood

cover

beeld cover:

bewerkte video still
uit video van A. Sondheim – Azure Carter
https://www.youtube.com/watch?v=AvwHjVBx5Fw

Link naar het pdf-bestand van deze WEEKBLADEN

InhoudRK Weekbladen = tekstverzameling waaruit geput kan worden tijdens de uitzending van RADIO KLEBNIKOV, het Programma van de Vrije Lyriek elke zaterdag 18-20 u op Radio Scorpio (FM 106 in het Leuvense).

Deze week teksten van Alan Sondheim, Azure Carter, Harmen Verbrugge, Jacques Roubaud, Lord Edward Herbert of Cherbury, Marije Hendrikx, Petra Fenijn, Paul van Ostaijen, William Blake, William Shakespeare, Anoniem.

Wil je zaterdag ook gelezen worden? Stuur uw bijdragen als de bliksem naar 
weekbladen@radioklebnikov.be 
en je maakt een kans!

Ontdek onze CD-collectie
op BANDCAMP!