RK-ONLINE

Luister heel de dag naar RADIO KLEBNIKOV!

‘secce’ stream die de RK-bestanden op de oude RK-MIXCLOUD account afspeelt

als je terzelfdertijd hieronder ook die speler activeert, kan je [1]enkel als één der Kathedraal-Auteurs werkende is in het CGUen de ITL-module van het Gaffaëske SaNDGRaPH-apparaat van de Neue Kathedrale des erotischen Elends, een infernale concoctie van … Continue reading genieten en spelen [2]gebruik het luidsprekertje om de balans tussen origineel signaal en ITL repeat te regelen met de beruchte Internet Time Loop ofte ITL.

RK-ONLINE PLUS

dezelfde stroom vermeerderd met ITL en gebeurlijke Neo-Kathedraalse Ingrepen

over ITL

je brengt een ITL loop tot stand als je het audio signaal dat je naar een Audiostream op internet stuurt en diezelfde stream terug inbrengt in de mix die je uitzend.

de duur van de loop is afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding en ligt ergens tussen 8 en 25 seconden in Vlaanderen. het feit dat die duur een steeds wissellend verloop kent maar voor het menselijk gehoor stabiel genoeg is om als herhaling te worden herkend, maakt de enorme potentie voor deze ‘vondst’.

technisch-muzikaal maakt de inconstante kwaliteit van de loopduur van ITL dat de loops vaneigens een ‘natuurlijk’ karakter krijgen, en dit in schril contrast met de dode en compleet steriele loops die in de hedendaagse veelal met computers geproduceerde muzak de plak zwaaien.

References

References
1 enkel als één der Kathedraal-Auteurs werkende is in het CGUen de ITL-module van het Gaffaëske SaNDGRaPH-apparaat van de Neue Kathedrale des erotischen Elends, een infernale concoctie van zwavelig-exoterische magie en sulfurachtige hackersprogrammatuur, actief is
2 gebruik het luidsprekertje om de balans tussen origineel signaal en ITL repeat te regelen